Talen Vastgoedonderhoud

Over ons

MISSIE
Talen Vastgoedonderhoud faciliteert haar opdrachtgevers beter bij het vormgeven van hun vastgoedstrategie.

VISIE
Talen Vastgoedonderhoud is een gespecialiseerde en adviserende vastgoedonderhoudspartner. Gewaardeerd door opdrachtgevers juist om haar kennis en adviserende rol in vastgoedstrategie. Talen Vastgoedonderhoud werkt ketengeïntegreerd en prestatiegericht, vanuit strategische onderhoudsdoelstellingen met innovatieve producten en oplossingen. Hierbij staat maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal.

 Onze prestatie mag u afmeten aan uw bewonerstevredenheid  |

 

 

 

Waarom Talen

  • Dichtbij
  • Attent
  • Actief
  • Doortastend

Voor de derde keer Beste Wergever

In 2021 mag Talen Vastgoedonderhoud zich dé Beste Werkgever van de branche Bouw & Infrastructuur noemen. En dat al voor de derde keer! Met een score van 8,2 presteren we boven het gemiddelde van de andere (branche-)organisaties met een Beste Werkgevers Keurmerk (7,3). De uitkomst is gebaseerd op het eerder gehouden medewerkerstevredenheidonderzoek.

“Talen Vastgoedonderhoud is een organisatie waar medewerkers heel bevlogen en betrokken zijn. Ze krijgen de ruimte om projecten op een eigen manier uit te voeren. De medewerkers zijn klantgericht en ervaren een prettige werkomgeving waarin zij goed kunnen (samen)werken en presteren. De enorme betrokkenheid van medewerkers en de manier waarop de organisatie is ingericht, maakt dat de klant echt op nummer 1 staat!”

Bron: Medewerkerstevredenheidonderzoek Talen Vastgoedonderhoud

Met elkaar maatschappelijk betrokken

We zijn maatschappelijk betrokken en zoeken altijd naar mogelijkheden om werk, leren en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt samen te brengen. Daarnaast hechten we veel waarde aan het opleiden van talenten voor de toekomst. We zijn een Erkend Leerbedrijf en onderhouden nauwe contacten met opleidingsbedrijven zoals Fundeon, BORN en diverse ROC-opleidingen. Bekijk ons MVO jaarverslag.

Wij zijn in 2015, in 2017 én in 2021 uitgeroepen tot Beste Werkgever in de Bouw en Infra.