Talen Vastgoedonderhoud

Bewonersbegeleiding

Onze bewonersbegeleiders Marit Boers, Bianca Oude Groeniger en Dorothy Kosman zijn het vaste aanspreekpunt voor de bewoners. Zij behartigen de belangen van de bewoners en zorgen dat het project naar ieders tevredenheid verloopt. Persoonlijk contact staat daarbij centraal.

Marit Boers

“Het is van belang dat ik het hele traject meeloop op uw project. Van voorbereidingsfase, tot uitvoering, tot oplevering om de belangen van uw bewoners te behartigen. Het is mijn taak dat bewoners weten wat er staat te gebeuren en ik duidelijk maak waarom het gebeurt, wat de consequenties zijn en waar bewoners rekening mee moeten houden. Kortom, ik ben de schakel tussen uw bewoners en de bouw.”

 

Bianca Oude Groeniger

“Ik ben een nieuwsgierige en sociaal betrokken geograaf met ervaring in coördineren, activeren, verbinden en adviseren. Als bewonersbegeleider treed ik met een open houding nieuwe situaties tegemoet om samen met uw bewoner en u als opdrachtgever te kijken waar kansen liggen. Ik merk in de praktijk dat het werkt. Betere communicatie en ketensamenwerking helpt de bewoners om een renovatie goed door te komen. Daarnaast besparen we tijd en kosten én werken we veel leuker samen.”

Dorothy Kosman

“Een renovatie is een ingrijpend proces voor bewoners: vreemde mensen over de vloer, meubels aan de kant, hinder van stof en geluid. Heldere en eerlijke communicatie met aandacht voor de individuele bewoner is cruciaal voor het welslagen van de opgave en kan ergernis voorkomen. Als freelance bewonersbegeleider van Talen ben ik zichtbaar, aanwezig en aanspreekbaar voor uw bewoners.”

Talen Vastgoedonderhoud is uitgeroepen tot de Beste Werkgever in de branche ‘Bouw en infrastructuur’.