Talen Vastgoedonderhoud

Hostmanship en verkiezing Gelukkigste Bewoner tijdens Dag van de Bewoner

Geplaatst op 25 augustus 2017

Tijdens de Dag van de Bewoner op 23 november 2017 organiseert Talen Vastgoedonderhoud samen met de Hostmanshipgroup de workshop ‘Op weg naar bewonersgericht dienstverlenen’. Medewerkers van Talen werken in bewoonde staat en zijn iedere dag te gast bij de mensen thuis. Het is daarom belangrijk dat zij aansluiten bij het thuisgevoel van de bewoners. Een vaardigheid die Talen-medewerkers van zichzelf bezitten, maar waarin wij als bedrijf graag willen ondersteunen vanuit het inspirerende gedachtegoed van Hostmanship. Hoe we dat doen? Bekijk onderstaande video en beleef het Talen Hostmanship-moment!

Over Hostmanship

Hostmanship is ‘de kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn’. Het is niet ingewikkeld, toch is een ‘welkom gevoel’ voor iedereen anders. Uw houding en gedrag beïnvloeden hoe ‘welkom’ de ander zich voelt. Hostmanship – een samenvoeging van de Engelse termen hospitality en craftmanship – biedt een krachtige filosofie en methodiek voor het ontwikkelen van mensgerichte dienstverlening. De kerngedachte van Hostmanship is jezelf, elkaar en anderen welkom heten. Dat kunnen collega’s en partners zijn, maar ook bewoners en opdrachtgevers. Zo ontstaat inzicht in hoe de ander behandeld wil worden en ontstaat een cultuur waarin de mens echt centraal komt te staan  www.hostmanschip.nl

Informatie Dag voor de Bewoner – Renda
Donderdag 23 november 2017

Extra aandacht besteden aan het huurdersperspectief, daar draait het om tijdens de Dag van de Bewoner, het thema van het Rendakaffee op 23 november.

Programma:

Meer informatie? Zie www.renda.nl.

Verkiezing De gelukkigste bewoner

Tijdens de Dag van de Bewoner wordt de winnaar bekend gemaakt van de verkiezing waarin Renda op zoek is naar de Gelukkigste Bewoner. Hoe kun je een bewoner aanmelden? Wie zit er in de jury en waar letten zij op? Deze informatie (en meer) is hier te vinden. We zien je aanmelding graag tegemoet, want ook jij hebt toch zeker wel iemand heel gelukkig gemaakt de laatste tijd?

Talen Vastgoedonderhoud behoort tot de top van de beste werkgevers van 2017/2018.