Talen Vastgoedonderhoud

“Een blije bewoner die zijn respect wil uitspreken”

Geplaatst op 8 maart 2017

Plonie Hulsbosch stuurde ons spontaan een bedankmail. Wij delen haar ervaring graag met u.

Bij deze wil ik mijn blijdschap uiten over de opknapbeurt aan mijn woning. Het schilderwerk en het plaatsen van de nieuwe ramen hebben wat tijd in beslag genomen, maar daar is het resultaat ook naar. Ik heb een enorm ontzag voor de wijze waarop er met de bewoonde en oude panden is omgesprongen.

Als er klachten zijn, krijgen jullie die wel te horen, maar bij deze dus ook een blije bewoner die zijn respect wil uitspreken.
In het voorstadium van een project wordt vaak vergeten wat voor invloed weersomstandigheden, afwijkende maten i.v.m. oude woningen en excentrieke bewoners kunnen hebben. Deze elementen vergen inventiviteit, sociale vaardigheden, aanpassings- en doorzettingsvermogen. Ik hoop hiermee onder de aandacht te brengen dat de betrokken werkenden bij dit project hierin gezien en geprezen worden.

Enne Frank… Bedankt voor dat halve blik verf, waarmee wij de kozijnen aan de binnenkant kunnen schilderen. Dat mag ik wel een man die maling heeft aan een begroting, maar gewoon een tevreden klant wil achterlaten met een afgemaakt kozijn. Dat is afstemmen op de werkelijkheid. Dat dat maar even duidelijk mag zijn!

Vriendelijke groeten,
Plonie Hulsbosch, Arnhem

Talen Vastgoedonderhoud behoort tot de top van de beste werkgevers van 2017/2018.